Adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 50, Comuna Groși, 437165

Tel.: 0262-258.685 Fax: 0262-258.804 Email: contact@primariagrosi.ro

Exercițiu de alarmare publică

09 February 2018
În data de 07.02.2018 a avut loc un exercițiu de alarmare publică sub coordonarea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș în scopul verificării capacității de reacție a Consiliului Local pentru Situații de Urgență și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Groși.
Acesta se efectuează o dată la 3 ani iar tema exercițiului din acest an a fost "accident rutier cu un autovehicul implicat, două victime neîncarcerate, accidentate ușor, în localitatea Groși, pe DN18B (strada 1 Decembrie), în dreptul intersecției cu strada Tineretului".
Au fost activate Comitetul Local pentru Situații de Urgență și Centrul Operativ, iar președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în persoana d-lui primar Florin Daniel BOLTEA, a convocat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Groși care a intervenit la fața locului.
La acest exercițiu au participat reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență "Gheorghe Pop de Băsești" și ai Secției de Poliție Rurală nr. 1 Groși, și alți membri din Consiliul Local pentru Situații de Urgență.