Adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 50, Comuna Groși, 437165

Tel.: 0262-258.685 Fax: 0262-258.804 Email: contact@primariagrosi.ro

Felicitări S.V.S.U. Groși

14 May 2018
Felicitări!
Echipajul S.V.S.U. Groși – Locul I
Ieri, 13 mai 2018, pe arena din Satu Nou de Jos, Comuna Groși, a avut loc Concursul Profesional  al Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, etapa zonală în organizarea Comunei Groși și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș.
La această competiție au paricipat echipaje SVSU din 13 localități (4 orașe și 9 comune), lupta fiind strânsă, atât la proba individuală cu obstacole, cât și la proba pe echipă constând în desfășurarea de luptă.
Ca organizatori, ne-am străduit ca toate elementele pentru buna desfășurare a concursului să corespundă celor mai mari exigențe, iar competitorii să fie tratați cum se cuvine.
Spre bucuria noastră echipajul SVSU Groși s-a clasat pe primul loc, câștigând competiția în fața unor formații foarte bine pregătite, cum ar fi cele de la Recea și Tăuții Măgherăuș, care s-au clasat pe locurile II, respectiv III. 
Felicităm șeful de formație Vasile David (consilier local) și toți membri echipajului, pe care-i nominalizăm: Bâta Florin, Boltea Mircea, Buda Răzvan, Farcaș Ioan, Filipan Nicolae, Herțeg Sergiu, Pop Gabriel, Nastai Raul, Petrovan Gabriel, Prelucan Gabriel, Pop Ghiță!
Mulțumim tuturor celor implicați în organizare, de la consilieri locali și până la funcționarii publici din primărie, Școlii Gimnaziale "Gheorghe Lupan" pentru că a dat curs invitației noastre de a susține echipa locală împreună cu copiii, firmei Case Călduroase pentru sponsorizarea cupelor și medaliilor.
Urăm succes echipei SVSU Groși în următoarea fază a competiției, faza județeană, care va avea loc luna viitoare, în Municipiul Baia Mare!
Conducerea Primăriei Groși
Primar
Florin Daniel BOLTEA
Viceprimar
Gavril ARDUSĂTAN