Adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 50, Comuna Groși, 437165

Tel.: 0262-258.685 Fax: 0262-258.804 Email: contact@primariagrosi.ro

Pompierii voluntari din Groși - locul 6 pe țară

06 August 2018
S.V.S.U. (Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență) Groși a obținut o clasare meritorie la concursul serviciilor voluntare - etapa națională, ce a avut loc la Poiana Brașov în perioada 1-3 august 2018.
I.S.U. ”Țara Bârsei” a fost gazda competiției, cu o organizare excepțională, la care a participat în deschidere șeful  I.G.S.U general de brigadă Dan Paul Iamandi precum și o serie de ofițeri superiori din cadrul I.G.S.U. și șefi de inspectorate județene, care au asigurat arbitrajul competiției.
Competiția a fost foarte strânsă, loturile de pompieri voluntari fiind foarte bine antrenate, diferențele s-au făcut la miimi sau zecimi de secundă. Mulțumim lotului S.V.S.U. Groși, șefului de lot Vasile David, concurenților Florin Bâta, Mircea Boltea, Răzvan Buda, Ioan Farcaș, Nicolae Filipan, Sergiu Herțeg, Raul Nastai, Gabriel Petrovan și Gabriel Prelucan pentru eforturile făcute, pentru determinarea și spiritul competitiv de care au dat dovadă, clasându-se al șaselea echipaj la nivel național și obținând calificativul de ”fair-play” din loturile participante.
Dincolo de efortul competițional depus, considerăm că am avut parte de o experiență profesională de neuitat, sperând că toată experiența acumulată va sta la baza competițiilor viitoare, încrezători în forțele proprii și în capacitățile de concentrare. 
Ne bucurăm pentru acest rezultat și considerăm că S.V.S.U. Groși a făcut cinste localității dar și județului Maramureș la nivel național.
Încă o dată transmitem mulțumiri și urări de succes în competițiile viitoare!
Conducerea administrativă a Comunei Groși