Adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 50, Comuna Groși, 437165

Tel.: 0262-258.685 Fax: 0262-258.804 Email: contact@primariagrosi.ro
Categorie
De la:
Pana la:
Reseteaza filtrele [x]

Știri și evenimente

Anunț - În atenția socăcițelor harnice din comună

Primăria Comunei Groși și Consiliul Local Groși vă invită să vă înscrieți pentru a participa la Concursul de făcut plăcinte tradiționale, care va avea loc începând cu ora 14,00, în data de 26 octombrie 2019 (de Sf. Dumitru),  în cadrul evenimentului „Sărbătoarea toamnei la Groși”, eveniment organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.
Manifestarea se va desfășura pe pășunea de la intrarea în localitatea Groși, unde vor fi montate mese și aparate de gătit, pe care veți  putea realiza plăcintele.
Se asigură făina necesară pentru prelucrarea aluatului în timpul concursului, precum și uleiul pentru prăjit.
Fiecare echipă trebuie să realizeze minim 10 plăcinte. Drept urmare, este necesar ca echipele să își aducă o cantitate de aluat și umplutură potrivite, sucitoare și planșete, iar pentru prezentare platouri, smântână sau alte ingrediente necesare.
Vă rugăm să vă înscrieți în echipe de câte 2-4 membri!
Juriul va fi format din publicul prezent, care va acorda plăcintelor note de la 1 la 5, drept urmare se vor acorda și premii.
Înscrierile se pot face, personal, la sediul Primăriei Comunei Groși sau telefonic, la nr. de telefon 0752190226, persoană de contact: consilier Oana Toma.
Conducerea Primăriei Comunei Groși

15 October 2019
Anunț - În atenția producătorilor locali

Primăria Comunei Groși și Consiliul Local Groși vă invită să vă expuneți produsele, în vederea vânzării la Târgul de produse locale, care va avea loc, începând cu ora 14,00, în data de 26 octombrie 2019 (de Sf. Dumitru), în cadrul evenimentului „Sărbătoarea toamnei la Groși”, eveniment organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.
Manifestarea se va desfășura pe pășunea de la intrarea în localitatea Groși, unde vor fi montate mese speciale destinate expunerii și vânzării produselor de orice fel (alimentare: legume, fructe, suc, must, vin și nealimentare: sculpturi, obiecte de îmbrăcăminte tradiționale, produse cosmetice, accesorii), obținute în gospodării și ateliere de pe teritoriul comunei.
                                    
Conducerea Primăriei Comunei Groși

15 October 2019