Adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 50, Comuna Groși, 437165

Tel.: 0262-258.685 Fax: 0262-258.804 Email: contact@primariagrosi.ro
Categorie
De la:
Pana la:
Reseteaza filtrele [x]

Știri și evenimente

Mutare stație de autobuz - Groși

Vă informăm că din data de 1 noiembrie 2018, stația de autobuz din localitatea Groși se va muta pe vechiul amplasament (Magazin Zoicaș Gavril) deoarece în zona actualei stații se desfășoară lucrări edilitare aferente a două obiective de interes public (capelă mortuară și monument al eroilor), întregul ansamblu ducând la modificarea funcțiunilor în zonă.

30 October 2018
Plata cu cardul

Stimați cetățeni,
Vă aducem la cunoștință că Primăria Comunei Groși a implementat în cadrul casieriei metoda de plată cu cadrul a impozitelor, taxelor și amenzilor.
Avantajele plății cu cardul:
- plățile cu cardul sunt confortabile și majoritatea angajaților primesc salariul pe card;
- plățile sunt validate rapid și fără comision;
- sunt acceptate carduri contactless.

Conducerea Primăriei Groși

15 October 2018
Concert simfonic de Crăciun, în Baia Mare

Prin prezentul mesaj, facem cunoscut cetățenilor comunei Groși faptul că în data de 18 decembrie 2018, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, va avea loc un concert simfonic de Crăciun, pregătit de Orchestra Filarmonică din Viena, filarmonică în care interpretează la oboi un groșean, Vasile Marian.


Vasile Marian 

Oboist la Orchestra Filarmonică din Viena, născut în anul 1958, la Groși. A absolvit liceul de muzică din Baia Mare, secția clarinet și oboi. Între 1977-1979 a fost membru al Ansamblului „Maramureșul” din Baia Mare. Din 1980 a studiat la academia de muzică ”Carl Maria vonWeber” din Dresda, oboi principal, cu profesorii Wolfgang Bemmannși Buckhardt Glaetzner. Încă din timpul studiilor a lucrat ca oboist principal activ la diferite orchestre.

După finalizarea cu succes a studiilor, a concertat cu Filarmonica din Dresda și cu grupul „Virtuosi Saxoniae” din Dresda sub conducerea lui Ludwig Guttler. Ca membru al Ansamblului „Musica Viva” (dir. Prof. Udo Zimmermann) a venit în contact cu multă muzică contemporană. Din 1988, Vasile Marian trăiește în Austria, la Viena. Aici are o bogată activitate ca muzician de cameră și orchestral, solist. Participă la numeroase premiere ale Filarmonicii din Viena, realizează multe înregistrări pe CD-uri, participă la emisiuni de radio și televiziune. Este, deasemenea un dedicat profesor al „Conservatorului Schubert” din Viena.

A participat la festivaluri și concerte sub bagheta unor dirijori renumiți. A făcut numeroase turnee în Spania, Italia, Anglia, Germania, Rusia, Japonia, Statele Unite, etc. Vasile Marian abordează un repertoriu larg, de la baroc la muzică contemporană.

Biletele se pot procura și on-line, la adresa https://www.iabilet.ro/bilete-vienna-classic-christmas-turneu-baia-mare-34937/

09 October 2018